تاثیر بسته های نانو کامپوزیت بر حفظ خواص کمی و کیفی میوه گیلاس رقم سیاه مشهد

تاثیر بسته های نانو کامپوزیت بر حفظ خواص کمی و کیفی میوه گیلاس رقم سیاه مشهد

چکیده

میوه گیلاس بعد از برداشت به سرعت فاسد شده و در برخی موارد با کیفیت بسیار پائین به دست مصرف کننده می رسد. جهت مطالعه اثر بسته های نانو بر عمر انبار داری گیلاس یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۶ تکرار طراحی شد. فاکتور اول ۲ نوع ظرف (بسته های نانو سیلور و بسته های پلیمر معمولی) و فاکتور دوم شامل طول دوره انبارداری ( روز صفر و ۲۲ و ۴۵) بود. نتایج نشان داد که مواد بسته بندی نانو تاثیر معنی داری بر روی کیفیت میوه در مقایسه با بسته های پلیمر معمولی داشت. پس از ۴۵ روز انبار داری در دمای ۰٫۵ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۵ درصد محتواس اسید آسکوربیک و اسیدیته قابل تیتراسیون که در طول انبار داری به طور قابل توجهی کاهش می یابند، در ظروف نانو کامپوزیت به طور معنی داری مهار شدند. بسته های نانو مزایای برجسته ی کیفی را آشکار کرد که باعث کاهش میزان پوسیدگی میوه نسبت به بسته های پلیمر معمولی شد.

 

نوشتهٔ پیشین
مروری بر انواع کاربرد های فناوری‌نانو در تصفیه آب
نوشتهٔ بعدی
نانو کودها در محیط زیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست