کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

مواد دارای ســاختار نانو، ویژگیهای فیزیکوشــیمیایی منحصربه فردی را از خود نشــان میدهند و لذا پنجره جدیدی از فرصتها را برای خلق مواد جدید، با کارایی باال که اثراتی اساسی بر روی تولید، بستهبندی، ذخیره و کنترل کیفیت غذا دارند، باز میکنند. اصطالح نانوغذا در واقع غذایی را توصیف می کند که با استفاده از روشها یا ابزارهای فناوری نانو و یا مواد افزودنی نانومتری کشــت، تولید، فرآوری و یا بســته بندی شده اند.

نوشتهٔ پیشین
خندانی در پسته
نوشتهٔ بعدی
حضور فعال بیوزر در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی اراک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست