مواد دارای ســاختار نانو، ویژگیهای فیزیکوشــیمیایی منحصربه فردی را از خود نشــان میدهند و لذا پنجره جدیدی از فرصتها را برای خلق مواد جدید، با کارایی باال که اثراتی اساسی بر روی تولید، بستهبندی، ذخیره و کنترل کیفیت غذا دارند، باز میکنند. اصطالح نانوغذا در واقع غذایی را توصیف می کند که با استفاده از روشها یا ابزارهای فناوری نانو و یا مواد افزودنی نانومتری کشــت، تولید، فرآوری و یا بســته بندی شده اند.
کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
جستجو
Bioumik
بیومیک کامل ترین کود بیولوژیک است که ترکیبی از 5 گروه مواد می باشد.
میکروارگانیسم های مفید تثبیت کننده ازت و حل کننده فسفات عناصر ریز مغذی آهن، روی، منگنز، منیزیم، مولیبدن و کلسیم نانو کلات آهن و روی ترکیبات هیومیکی و فولویک اسید انواع اسیدهای آمینه این کود دامنه وسیعی از محصولات زراعی، باغی و زینتی را در برمی گیرد. این کود قادر است در شرایط محیطی نظیر شوری و خشکی اثربخشی مناسبی داشته باشد.
اطلاعات بیشترویژه سیب زمینی
ویژه سیب زمینی
مصرف این کود موجب افزایش توسعه ریشه و افزایش تعداد غده و همچنین افزایش وزن غده، افزایش مقاومت به آفات و بیماری ها میگردد. این کود نیاز گیاه را به عناصر ریز مغذی آهن و روی و منگنز مرتفع می سازد.این کود موجب افزایش حاصلخیزی خاک و بهبود رشد گیاه می گردد.
اطلاعات بیشتر