دوره جدیــدی در زمینه ایمنی مواد غذایــی و تضمین کیفیت غذا در حال ظهور اســت. روشهای کنونی کنترل میکروبی بــرای اطمینان از ایمنی غذا و کاهش فســاد میکروبی هر کدام از جنبه های به خصوص، ناکارآمد هســتند که میتوان این نقایــص را با بهرهگیری از فناوری نانو بهبود بخشــید. حوزه های کاربردی فناوری نانو در بخشهای کشــاورزی و صنعت غذا به سرعت در حال گسترش هستند. از رویکردها و دستاوردهای مبتنی بر فناوری نانو در این زمینه میتوان به ضد میکروبی نمودن ســطوح در تماس مســتقیم با مواد غذایی، بسته بندی فعال مبتنی بر نانوحســگرها برای تشخیص آلایندهها و روشهای آهسته رهایش بیوسیدال نام برد که در حال حاضر در بازار و یا در مرحله توسعه برای ورود به بازار بوده که پتانسیل بالایی برای موفقیت در صنعت غذا را دارند. با این وجود، نگرانیهایی در مورد خطرات بالقوه اســتفاده از نانومواد مهندسی شده برای سلامت انســان و محیطزیست وجود دارد، بنابراین قبل از ورود هرکدام از این محصولات که بر پایه فناوری نانو تولید میشوند، نیاز است که ارزیابیهای دقیقی انجام شده تا رضایت و اعتماد جامعه هدف جلب گردد
کاربردهای فناوری نانو در بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی از دیدگاه میکروبیولوژیک
جستجو
Bioumik
بیومیک کامل ترین کود بیولوژیک است که ترکیبی از 5 گروه مواد می باشد.
میکروارگانیسم های مفید تثبیت کننده ازت و حل کننده فسفات عناصر ریز مغذی آهن، روی، منگنز، منیزیم، مولیبدن و کلسیم نانو کلات آهن و روی ترکیبات هیومیکی و فولویک اسید انواع اسیدهای آمینه این کود دامنه وسیعی از محصولات زراعی، باغی و زینتی را در برمی گیرد. این کود قادر است در شرایط محیطی نظیر شوری و خشکی اثربخشی مناسبی داشته باشد.
اطلاعات بیشترویژه سیب زمینی
ویژه سیب زمینی
مصرف این کود موجب افزایش توسعه ریشه و افزایش تعداد غده و همچنین افزایش وزن غده، افزایش مقاومت به آفات و بیماری ها میگردد. این کود نیاز گیاه را به عناصر ریز مغذی آهن و روی و منگنز مرتفع می سازد.این کود موجب افزایش حاصلخیزی خاک و بهبود رشد گیاه می گردد.
اطلاعات بیشتر