تقویم مدیریتی درختان میوه (بخش دوم) – مرداد ماه

درختان میوه توصیه مدیریتی مردادماه
دانه دار ها (سیب،گلابی،به و…)  محلول پاشی کلسیم بور برای کاهش اختلالات فیزیولوژی مانند اسکالد، چوب پنبه ای شدن  و لکه تلخی، مصرف ۳۶-۱۲-۱۲ و سولوپتاس برای افزایش سایز میوه و عمر انبارداری آن، سمپاشی مرحله سوم دیازینون برای مقابله با کرم سیب و جلوگیری از ریزش قبل از برداشت(مهمترین خسارت وارده)
هسته دار ها (هلو،شلیل و…)  محلول پاشی کلسیم بور و مصرف سولوپتاس برای افزایش عمر پس از برداشت محصول، تغذیه فروت ست بعد برداشت
نات ها (گردو،بادام، و…) مصرف کودهای ۳۶-۱۲-۱۲ و سولوپتاس برای افزایش تشکیل  مغز و جلوگیری از چروکیدگی میوه بعد از برداشت
پسته محلول پاشی پتاس ۲۸% ،مصرف ازت آلی و سولوپتاس، برای افزایش اونس و خندانی میوه، سمپاشی با پسیلا برای مبارزه با پسیل پسته 
انار مصرف گوگرد مایع،هیومیکس و سولوپتاس، افزایش مقاومت پوست میوه به ترک خوردگی قبل برداشت،بهبود رنگ گیری آریل
مرکبات  محلولپاشی ZFM،مصرف ۴۰-۱۰-۱۰ و اورمیک همزمان با گردویی شدن میوه
نخیلات مصرف سولوپتاس و محلول پاشی ZFM و پتاس ۲۸%، همزمان با مرحله خارک و رنگ گیری و قهوه ای شدن میوه
انگور انجام مرحله چهارم  گوگرد پاشی قبل از ترش و شیرین شدن حبه، مصرف کودهای ۳۶-۱۲-۱۲ و اورمیک، محلول پاشی آمینوکلسیم
نوشته‌های پیشین
بازدید تیم کارشناسی و فنی شرکت بیوزر از مزارع تحت کشت لوبیا در شهرستان های ازنا و الیگودرز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست