روز مزرعه پسته- کارگاه آموزشی لوبیا- کارگاه آموزشی زعفران- طرح کنترل سفید شدگی انار

۱- برگزاری روز مزرعه پسته با حضور دکتر دری مدیریت شرکت بیوزر و دکتر برزوئی کارشناس شرکت

به دنبال اجرای موفقیت آمیز برنامه تغذیه ای پسته به مساحت ۳۰ هکتار (متعلق به ۱۹ بهره بردار) از باغات شهرستان سرایان استان خراسان جنوبی و نتایج قابل توجه حاصل از دستورالعمل های فنی و تغذیه با محصولات بیوزر، با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سرایان روز مزرعه پسته انجام شد. اجرای برنامه تغذیه باغات پسته با همکاری و نظارت صندوق توسعه و پژوهش در بخش کشاورزی و شرکت دانش بنیان بیوزر انجام شد.باتوجه به نتایج قابل قبول از نظر بهبود حاصلخیزی خاک، افزایش تولید و عملکرد و همچنین بهبود شاخص های فیزیولوژیکی مانند درصد مغز، کاهش پوکی و افزایش درصد خندانی، مورد توجه و استقبال کشاورزان قرار گرفت.این مراسم در یکی از باغات محل اجرای طرح برگزار شد.

 

 

۲- برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه لوبیا با حضور دکتر دری مدیریت شرکت بیوزر

در تاریخ سه شنبه ۹۹/۰۶/۱۹ با حضور کارشناسان مرکز خدمات کشاورزی و جمعی از کشاورزان منطقه، در محل مزرعه آقای حمزه لو، کارگاه آموزشی تغذیه لوبیا توسط مدیر شرکت بیوزر (جناب آقای دکتر دری) برگزار گردید. مزرعه آقای حمزه لو واقع در روستای علی آباد خمین بوده و کلیه مراحل تغذیه ای آن زیر نظر شرکت بیوزر انجام شده است. این مزرعه از کیفیت و عملکرد بالایی برخوردار شده است. در این کارگاه آخرین دستاورد ها و توصیه های فنی مربوط به تغذیه لوبیا جهت کارشناسان و کشاورزان ارائه گردید.

 

 

۳- برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه زعفران

به منظور انتقال دانش فنی روز در خصوص زراعت و تغذیه گیاه زعفران، کارگاه آموزشی به همین منظور در منطقه آسیک سرایان برگزار گردید. در این کارگاه که با حضور مدیر شرکت بیوزر (دکتر دری)، کارشناس فنی شرکت (دکتر برزویی) و کارشناسان مشاور شرکت (دکتر سالاریان و دکتر فیضی) برگزار کردید، اخرین دستاوردهای مربوط به ارقام زعفران، روش های نوین کشت، مراقبت های زراعی، تنظیم روش های آبیاری، تغذیه و سایر موارد به کشاورزان انتقال داده شد. این مراسم با حضور کشاورزان پیشرو منطقه و با نظارت جهاد کشاورزی و صندوق توسعه کشاورزی شهرستان و با مدیریت شرکت بیوزر انجام شد.

 

 

۳- بازدید از طرح کنترل عارضه سفید شدگی انار

عارضه سفیدشدگی آریل (دانه) انار یکی از مهمترین معضلات این میوه می باشد که باعث کاهش شدید قیمت این محصول در داخل و یکی از موانع بزرگ در صادرات این محصول محسوب میشود. شرکت بیوزر تنهای شرکت دارای دانش فنی و محصول اختصاصی رفع سفیدشدگی آریل و همچنین ترکیدگی میوه انار قبل از برداشت می باشد. لذا حدود ده هکتار از باغات انار شهرستان سرایان خراسان جنوبی، تحت مدیریت تغذیه ای این شرکت قرار گرفت. پس از حدود یکماه از شروع فعالیت تغذیه ای باغات، حسب رفع عارضه سفیدشدگی دانه های انار، از باغات تحت کنترل نمونه برداری انجام شد. تمامی تیمارها دارای رنگ طبیعی قابل قبول بودند، اما تیمار شاهد علی رغم اینکه از نظر شرایط کیفی خاک وضعیت بهتری داشت، بسیاری از نمونه ها دچار عارضه سفیدشدگی بودند. در این بازدید دکتر دری(مدیریت شرکت بیوزر)، دکتر برزوئی( کارشناس شرکت)، مهندس شوقی (مدیرعامل صندوق توسعه بخش کشاورزی)، خانم مهندس حسن پور(کارشناس صندوق) حضور داشتند.

نوشته‌های پیشین
عناصر ریز مغذی – آهن (Fe)
نوشته‌ی بعدی
نشست هم اندیشی کارشناسان شرکت بیوزر با معاونت بهبود تولیدات گیاهی استان کردستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست