PK

شماره ثبت ماده کودی:۸۳۳۳۳

کود پی کا تامین کننده نیاز گیاهان به دو عنصر پر مصرف فسفر و پتاسیم می باشد. فسفر موجود باعث تقویت ساقه و ریشه شده به طوری که خسارات ناشی از پاتوژن ها را کاهش می دهد همچنین مانع از پوسیدگی ریشه  در شرایط رطوبت بالا میگردد.

پتاسیم در مکانیزم تنظیم آب گیاه، تشکیل پروتئین، سنتز نشاسته، سلولز از کربوهیدرات ها، تنفس سلولی، شکل گیری بسیاری از آنزیم ها، افزایش بازدهی فتوسنتز از طریق بافت آبکش و توزیع آن ها به اندام های گیاه و تکامل و رسیدن میوه ها نقش دارد.

این کود نقش تعیین‌کننده‌ای در بردن گیاه از فاز رویشی به فاز زایشی دارد، در گیاه اگر سهم رشد طولی بیش از حد معمول باشد میزان باردهی به شدت کاهش خواهد یافت چون گیاه منابع و از همه مهم‌تر زمان محدودتری برای رفتن به فاز زایشی و تولید محصول خواهد داشت،

مزایا
تجزیه ضمانت شده
دستورالعمل مصرف
مزایا

تنظیم آب در گیاه، تشکیل پروتئین، سنتز نشاسته

سنتز فیتوآلکسین ها و مقاومت گیاه به پاتوژن های قارچی و باکتریایی

بهبود رنگ، فرم و طعم محصولات

تسهیل جذب سایر کاتیونها مثل کلسیم، منیزیم، منگنز

بردن گیاه از فاز رویشی به فاز زایشی

تقویت سیستم ایمنی گیاه در مقابله با بیماری‌های قارچی

جذب سریع و آسان از ریشه

جلوگیری از رشد طولی بیش از حد

گل‌انگیزی در گیاه

تشویق هورمون‌های موثر در Generative گیاه

تجزیه ضمانت شده
(W/V) % (W/W) % Content
۴۰ ۲۵ فسفر (P2O5)
۴۷ ۲۹ پتاسیم (K2O)
دستورالعمل مصرف
 

نوع گیاه

 

زمان مصرف

 

میزان مصرف(هکتار)

 

سبزیجات گلخانه ای(خیار، گوجه، فلفل و…)

 

گلدهی و شروع باردهی

 

۱-۲ لیتر در هزارمتر

درختان (میوه، مرکبات، انگور) شروع گلدهی و باردهی ۴-۶ لیتر
 

محصولات زراعی(آفتابگردان،لوبیا،گندم و..)

 

گلدهی و باردهی

 

۳ لیتر

سبزی و صیفی(کاهو،پیاز و…) در هنگام ۵تا۶ برگی شدن ۲ لیتر
گوگرد مایع
P50
فهرست